Всички версии на платформите

Платформите на БенчМарк предлагат много функции и възможности за персонализация, подходящи за всички типове инвеститори и стратегии. В платформата MetaTrader могат да се търгуват валути на форекс пазара, международни акции, метали, стоки, индекси, криптовалути. BG Trader е платформа за търговия с акции и други ценни книжа на Българска фондова борса. Търгувайте с реални средства или използвайте възможността за регистрация на безплатна демо сметка във всяка една от версиите.

MetaTrader 5

Инсталационна версия

Версията за операционни системи Windows или macOS предлага всички функционалности на платформата MetaTrader 5 и възможности за персонализация. Вграденият език за програмиране MQL5 (MetaQuotes Language 5) позволява разработването и интегрирането на индивидуални потребителски индикатори или автоматизирани експертни системи за търговия.


Мобилна версия

Мобилното приложение на MetaTrader 5 ви позволява да търгувате чрез телефони и таблети с операционна система iOS или Android. Мобилната версия осигурява достъп до вашата MetaTrader 5 сметка и до финансовите пазари навсякъде и по всяко време. Можете да ползвате мобилната версия, както с реални, така и с демо сметки.


Уеб версия

Web MetaTrader 5 е олекотена версия на инсталационната платформа. Тя позволява да търгувате директно през браузъра на вашия компютър или мобилно устройство, независимо от операционната система (Windows, Mac, Linux, iOS, Android), без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер.

MetaTrader 4

Инсталационна версия

Инсталационната версия за PC предлага всички функционалности на платформата MetaTrader 4 и множеството възможности за персонализация. Вграденият език за програмиране MQL4 (MetaQuotes Language 4) позволява разработването и интегрирането на индивидуални потребителски индикатори или автоматизирани експертни системи за търговия.


Мобилна версия

Мобилното приложение на MetaTrader 4 ви позволява да търгувате чрез телефони и таблети с операционна система iOS или Android. Мобилната версия осигурява достъп до вашата MetaTrader 4 сметка и до финансовите пазари навсякъде и по всяко време. Можете да ползвате мобилната версия, както с реални, така и с демо сметки.


Уеб версия

Web MetaTrader 4 е олекотена версия на инсталационната платформа. Тя позволява да търгувате директно през браузъра на вашия компютър, независимо от операционната система, която ползвате (Windows, Mac или Linux), без да е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер.

BG Trader

Инсталационна версия

BG Trader е базовата версия на платформата за търговия, която след инсталация ви дава пълен достъп до всички функции, менюта за търговия и графични модули.


Уеб версия

Web BG Trader е уеб базирана платформа, разработена от БенчМарк Финанс, която ви позволява да търгувате на Българска Фондова Борса от всеки компютър, използвайки само интернет браузър. Платформата не изисква инсталация и е достъпна зад повечето firewall програми.


Мобилна версия

Mobile BG Trader е първото мобилно приложение за търговия на Българска Фондова Борса. То ви дава свободата да търгувате през телефон, таблет и всяко мобилно устройство с операционна система iOS или Android.


MultiTerminal

Специален модул за управление на няколко портфейла едновременно.