БенчМарк добави за търговия две нови криптовалути

23.04.2018

Уважаеми клиенти,


БенчМарк възстанови търговията с договори за разлика върху криптовалути в платформата MetaTrader 5. Освен с Биткойн (BTCUSD) и Етер (ETHUSD), вече можете да сключвате сделки с Лайткойн (LTCUSD) и Рипъл (XRPUSD). БенчМарк предлага търговия с криптовалути без комисиони, при ниски марджин изисквания и ниски минимални обеми.

Договорите за разлика (CFD) ви предоставят възможност за реализиране на резултат както при поскъпване на криптовалутите (чрез покупки), така и при поевтиняване (чрез къси продажби). Търговията на марджин ви позволява да мултиплицирате експозициите си в криптовалути до 5 пъти.

Повече информация, както и пълните условията за търговия със CFD върху криптовалути в MetaTrader 5, можете да намерите в страница търговия с криптовалути.

Информация за това какво представляват криптовалутите ще намерите в страница криптовалути за начинаещи на нашата библиотека.

Важно: Търговията с договори за разлика (CFD) върху криптовалути е изключително рискова, силно спекулативна и съществува опасност от загуба на част или на целия инвестиран капитал. Този продукт е деривативен и се търгува на нерегулиран пазар, поради което е изложен на всички рискове, относими към деривативните продукти, и на всички рискове, свързани с базовия актив и движенията на неговата цена. Клиентите следва да са наясно, че поради силна пазарна волатилност, липса на ликвидност и разширяване на спредовете може да се получи изпълнение на поръчка на различна от зададената от клиента цена. Също така е възможно да се случат обстоятелства, вследствие на които да последва спиране на предоставянето на котировки, липса на възможност за затваряне на позиции, липса на възможност за отваряне на нови позиции, закриване на всички отворени позиции на клиентите, без предизвестие, по цени, определени от БенчМарк Финанс.


При възникнали въпроси, моля свържете се с нас.

БенчМарк